A music.hu írt ajánlót az AC/DC új albumához | The Official AC/DC Site

A music.hu írt ajánlót az AC/DC új albumához

AC/DC News

Nem mondható a jövőre 40 éves AC/DC-re, hogy kapkodna: a legendás banda két éve adta ki első komolyabb válogatáslemezét az Iron Man 2. – Vasember 2. című film kapcsán, 2009-es koncertanyagának DVD-je pedig csak tavaly látta meg a napvilágot, melynek CD-változatára még egy évet kellett várni. Igaz, a cucc megérte a türelmet.
Bár az évek során első énekese, Bon Scott távozott az élők sorából, s a banda legutóbbi sorlemezére nyolc évet(!) kellett várnia a rajongóknak: a veterán rockerekbl álló ausztrál AC/DC megállíthatatlan. A 2008-ban megjelent Black Ice nemzetközi szinten szinte minden sikerlistán tarolt, a lemezhez összerántott, 168 koncertes turné pedig közel két éven keresztül négy kontinensen dübörgött végig.

Az egy híján húsz tételes, kőkemény koncertanyagot képben és hangban is rögzítették 2009 decemberében Argentínában, ám a kiadással várniuk kellett, mivel 2010-ben az Iron Man 2. – Vasember 2. című moziban felcsendülő Shoot To Thrill kapcsán egy 15 tételes sikergyűjtemény látott napvilágot, így a koncertfilm csak egy évvel később, 2011-ben jelent meg. Bár a legtöbb előadó párhuzamosan dobja piacra ugyanannak a műsornak kép- és hanganyagát, nem úgy az AC/DC! Angus Youngék vártak még egy esztendőt, s a duplacédén elterülő közel kétórás anyagot csak idén adták a rajongók kezébe.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására, látogass el a music.hu oldalra ide kattintva!

Forrás: music.hu